Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Over Onze Diensten

Onze Diensten

Naast de verkoop van onze producten is er ook de mogelijkheid voor wat aanvullende diensten:

Product ontwerp

Vaak gaat het transport proces bij bedrijven al jaren op de zelfde wijzen en worden hierbij altijd dezelfde producten gebruikt. Nu kan het wel is zo zijn dat wanneer iemand met een frisse blik dit proces observeert er het een en ander verbeterd kan worden. Dit kunnen zowel kwaliteitsverbeteringen zijn als kosten besparingen. Dat is ook de reden dat wij graag bij u op bezoek komen om het proces van dichtbij te observeren. Mochten wij het idee krijgen dat het bijvoorbeeld economisch voordeliger is om voor een bepaald product een alternatief te zoeken, dan gaan wij direct aan de slag. Met onze kennis, expertise en connecties binnen de productiewereld wereldwijd, kunnen wij altijd met een idee / ontwerp komen om het proces te verbeteren. Indien de klant dit iets lijkt kunnen wij overgaan tot het produceren van samples en misschien zelfs het oude product vervangen.

Ook kan de klant ons benaderen wanneer zij zelf een idee hebben voor een nieuw product of een verbetering van een bestaand product. Wij staan altijd open voor innovatie en maken graag een keer een afspraak met u.

Logistiek Partner

Omdat CSN een full-service bedrijf is en u graag ont zorgt in het complete traject, kunnen wij ook als uw logistiek partner fungeren. Dat houdt in dat als het product klaar is om naar de klant te worden verscheept wij het product tijdelijk kunnen opslaan en versturen wanneer nodig. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij de verzending van producten aan de eindklant. Zo worden er een aantal stappen in het proces weggenomen, waardoor de kosten ook omlaag gaan. E-commerce Zeker voor E-commerce partijen kan het interessant zijn om de verzending van producten richting de eindklant door CSN te laten verzorgen. Bestellingen worden nauwkeurig gesorteerd, verpakt en verstuurd.

WAAROM COOLED SOLUTIONS

SUPERSNELLE VERZENDING

We hebben onze producten ruim op voorraad. Als u bestelt wordt uw order direct verwerkt en zo snel als mogelijk verzonden.

100% TEVREDENHEID GARANTIE

Gelukkig krijgen wij heel weinig klachten. Maar bent u toch niet tevreden? Neem contact met ons op en we zorgen altijd voor een oplossing!

KLANT ERVARINGEN

Goed bedrijf met uitstekende service. Ik was opzoek naar een specifiek product die niet op de website stond en al een tijd naar op zoek was. Ik werd goed geholpen en kreeg mijn spullen snel geleverd. Top!
5/5
Ik ben normaal niet zo van de reviews schrijven, maar wat is dit een top bedrijf! Super leuke jongens en perfect geholpen met ons probleem. Ga zo door!
5/5
0
+
MILLION CUSTOMERS
0
+
TEAM MEMBERS
0
HR
SUPPORT AVAILABLE
0
+
CUP OF COFFEE
0
%
POSITIVE REVIEWS
Call Now Button