• Leveringen binnen 3 werkdagen
  • Klantwaardering van 8,8
  • Producent in Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring

EPS doos met kartonnen omdoos

Dikwandige EPS dozen voor bevroren, gekoelde en warme toepassingen. De isolerende dozen die wij u bieden zijn van EPS, wat ook wel piepschuim of tempex wordt genoemd. EPS dozen zijn bijzonder geschikt voor het geconditioneerd vervoer van goederen. De dikte van de doos bepaald de isolatiewaarde: hoe dikker de wand van de EPS doos is, hoe beter deze isoleert.

EPS dozen hebben als eigenschap dat deze goed isoleren en licht van gewicht zijn. Doordat EPS schokken goed absorbeert is uw product beschermt tijdens transport. Daarnaast is een ander voordeel van EPS dozen dat het materiaal ongevoelig is voor bijvoorbeeld vocht en voor schimmel. De EPS dozen zijn her te gebruiken en zijn niet schadelijk voor de gezondheid. Ook zijn EPS dozen erg voordelig om aan te schaffen.

Vraag een offerte aan voor jou Koeldoos!

Eigen text of logo toevoegen?

Bij ons is het ook mogelijk om een eigen design geprint te krijgen op jouw Koelverpakking. Het bedrukken van de kartonnen doos zorgt voor een goede presentatie en bied de mogelijkheid voor extra reclame voor uw bedrijf! Wil jij hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Verschillende afmetingen van EPS dozen

De EPS isolatie dozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende afmetingen. De meest gebruikte maten kunt u terug vinden op deze pagina. Naast deze standaard afmetingen zijn er nog veel meer afmetingen beschikbaar:

 

 

Andere afmeting nodig vraag een offerte aan!