• Leveringen binnen 3 werkdagen
  • Klantwaardering van 8,8
  • Producent in Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring
Home » Producten » Isolatie folie

Isolatie folie

De Cooled Solutions isolerende folie zijn voorzien van een laag aluminiumfolie. Dankzij de isolerende werking van dit materiaal behoudt het product of pallet dat ingewikkeld wordt met de isolatierol folie tot wel 48 uur langer zijn temperatuur. Het verpakkingsmateriaal is daardoor uitermate geschikt voor goederen die in verschillende temperaturen worden vervoerd. De folie is uitermate geschikt voor thermische isolatie. Onze isolatierollen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. 

 

Isolatie folie wordt ook wel isolatiefolie aluminium, isolatie bubbel folie, Noppenfolie aluminium, dunne isolatie op rol en thermofolie genoemd dit zijn allemaal verschillende benamingen voor isolerende folie die gebruikt kan worden om producten te beschermen tegen temperaturen van buiten af. Ook wordt onze isolatie folie gebruikt als isolator voor huizen wanneer er niet veel ruimte is voor een dik isolerend materiaal kan er gekozen worden voor het isoleren met aluminium noppenfolie.

Isolatiefolie kopen

Bent u geïnteresseerd in onze isolatierol en noppenfolie, maar wilt u eerst wat advies over de verschillende toepassingen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Onze experts staan u graag te woord!

Grotere aantallen of een speciale folie?

Heeft u een aanvragen voor grotere hoeveelheden isolerende folie of voor speciale maten aluminium isolatiefolie, neem dan contact met ons op dit kan telefonisch of per mail onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen en u te adviseren. Door onze eigen productie en grote standaardvoorraad kunnen wij snel leveren maar ook  alle vormen, maten en hoeveelheden isolatierollen en noppenfolie op korte termijn leveren. 

Noppenfolie met aluminium kopen?

Isolatierollen kopen of noppenfolie kopen? Dit kan op verschillende manieren. U kunt de isolatierol eenvoudig kopen via de webshop en deze wordt dezelfde dag nog verzonden. Dit geld voor isolerende folie, Noppenfolie met aluminium, isolatie noppenfolie, aluminium isolatiefolie, Noppenfolie aluminium, isolatie bubbelfolie, bubbelfolie al deze producten zijn op voorraad in ons pakhuis en worden na dat wij de bestelling ontvangen hebben zo snel mogelijk verzonden.

Kenmerken Isolatie folie

Isolatiefolie bubbelfolie en aluminium bestellen

Zoals u kunt zien is het isolatiemateriaal dat wij verkopen te gebruiken voor heel veel doeleinden.  U kunt het isolatiemateriaal gemakkelijk bestellen middels de webshop. Heeft u meer advies nodig over onze isolerende folie dan kunt u contact op nemen met onze specialisten deze staan klaar om u vragen te beantwoorden en u te voorzien van het juiste advies. Wanneer de bestelling is afgerond zal het isolatiemateriaal zo snel mogelijk nog ons pand verlaten. Wanneer u het isolatiemateriaal in grote hoeveelheden wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen! Veel plezier met uw isolatiemateriaal bestelling!

 

Vraag een offerte aan voor uw isolatierol

Onze specialisten staan klaar voor u!  binnen 24 uur een antwoord!