• Leveringen binnen 3 werkdagen
  • Klantwaardering van 8,8
  • Producent in Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring
Home » Producten » Koel middelen » Koelelementen

Koelelementen

Cooled Solutions Koelelementen zijn handige Koelelementen voor geconditioneerd transport. De cooling gel in onze Koelelementen zijn van hoge kwaliteit en houden voor lange tijd hun temperatuur vast zodat jouw transport veilig, gekoeld vervoerd kan worden.

Een koelelement is uitermate geschikt voor meervoudig gebruik, door de stevige plastic huls kan deze meerdere malen ingevroren worden.

Koelelement

Een koelelement bestellen kan gemakkelijk door onderstaande producten in de winkelwagen te stoppen.

Koelelementen kopen

Een koelelement kopen doe je gemakkelijk online bij Cooled Solutions. Wij leveren Koelelementen per doos en per pallet in verschillende formaten. Heb je een grote bestelling en wil je meerdere koelelementen kopen? Bestel dan onze koelelementen per pallet en profiteer van veel voordeel. Ben je opzoek naar meerdere pallets? Vraag dan een offerte bij ons aan via de website.

U heeft verschillende mogelijkheden om producten gekoeld door de lucht te verzenden. Droogijs is een manier om dit te doen. Vanwege ingewikkelde afhandeling en luchtvaartwetgeving kiezen steeds meer klanten voor een koelelement.

De online voedingsinductie is een snel groeiende markt, de grootste opgaven in deze markt is het op de juiste temperatuur leveren van de goederen, onze koelelementen zijn hierin niet weg te denken.

Voor de werking van medicijnen is het extreem belangrijk dat deze op de juiste temperatuur blijven. Op locatie is het gemakkelijk de producten op de juiste temperatuur te houden, tijdens transport is een goed isolerende doos en koelelement van belang.

Koelbox koelelementen

Koelbox koelelementen ofwel koelbox elementen worden vaak, zoals het woord al zegt, gebruikt in een koelbox. Dit kan een koelbox zijn voor op het strand maar het kan ook bedoelt zijn voor een isolatiedoos tijdens transport. Met onze kleine koelelementen blijft een koelbox of kooldoos tot wel 48 uur op de juiste temperatuur. Hierdoor zijn onze koelbox elementen ideaal voor verschillende doeleinden.

Andere afmeting koelelement nodig? Vraag een offerte aan!