• Leveringen binnen 3 werkdagen
  • Klantwaardering van 8,8
  • Producent in Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring
Home » Producten » Koelzakken

Koelzakken

De Cooled Solutions koelzak zorgt voor optimale isolatie tijdens transport en is leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Deze koelzak wordt als thermo zak gebruikt voor opslag en transport van geconditioneerde goederen met als doel de producten tegen externe temperaturen te beschermen. De koelzakken hebben naast temperatuur bescherming ook nog een andere functie: als reclame middel. Vanaf grotere aantallen kunnen de zakken bedrukt worden. 

Koelzakken kopen

Toepassingen koelzakken

De koelzakken zijn ontworpen voor het transporteren van temperatuur gecontroleerde groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De koelzakken worden gebruikt in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C). Voor elk van deze temperaturen bestaan er verschillende koelzak. De thermo zak wordt ook wel koelzak, thermobag, coolbag, thermo envelop of isolatiezak genoemd. Onze koelzak is verkrijgbaar in allerlei verschillende afmetingen. De combinatie van noppenfolie gelamineerd met aluminium zorgt voor een optimale isolatie graad. Hierdoor zijn de koelenveloppen erg populair.

Thermozakken bestellen

U kunt de koelzakken op verschillende wijzen bestellen. Het is mogelijk om de koelzak via de website te kopen en deze zal dan ook dezelfde dag nog worden verstuurd.   Ook kunt u de koelzak kopen door contact met ons op te nemen. Indien u grotere hoeveelheden koelzakken tegelijk wilt kopen kan dit nog wel eens makkelijk zijn. Na de aankoop van de producten sturen wij dan een factuur op met een betalingstermijn van 30 dagen 

De zakken kunnen geproduceerd worden in iedere mogelijke afmetingen, bel of mail ons voor een specifieke afmeting!

Kenmerken Koelzakken

Vraag een offerte aan

Onze specialisten staan klaar voor u!  binnen 24 uur een antwoord!