• Leveringen binnen 3 werkdagen
  • Klantwaardering van 8,8
  • Producent in Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring
Home » Producten » Thermohoezen

Isolatiehoes pallet & IBC

De Cooled Solutions isolatiehoes zorgt voor optimale isolatie tijdens transport en is leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Deze isolatiehoes wordt als thermohoes gebruikt voor opslag en transport van geconditioneerde goederen met als doel de producten tegen externe temperaturen te beschermen. Naast de bescherming tegen temperaturen biedt de thermohoes ook preventie tegen diefstal en schade. Het dak van de thermische isolatiehoes komt overeen met de afmeting van een pallet waardoor de thermohoes snel en juist over de goederen valt. De hoes is daardoor erg makkelijk aan te brengen.

Thermische isolatiehoes pallet

De thermische isolatiehoezen zijn ontworpen voor het transporteren van temperatuur gecontroleerde groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De thermische pallethoezen worden gebruikt in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C). Voor elk van deze temperatuursbereiken bestaan er verschillende thermische pallethoezen. De thermische pallethoes wordt ook wel thermohoes genoemd. Onze Thermische pallethoes of wel thermohoes, is verkrijgbaar in allerlei verschillende afmetingen. De combinatie van noppenfolie gelamineerd met aluminium zorgt voor een optimale isolatie graad. Hierdoor zijn de thermohoezen erg populair. Aan de onderkant van de pallet wordt vaak een Geïsoleerde bodem blok pallet (130 x 150 cm) of Geïsoleerde bodem Euro pallet ( 110 x 150 cm) gebruikt.

Isolatiehoes pallet kopen

U kunt de pallethoes op verschillende wijzen kopen. Het is mogelijk om de pallethoes via de website te kopen en deze zal dan ook dezelfde dag nog worden verstuurd.   Ook kunt u de pallethoes kopen door contact met ons op te nemen. Indien u grotere hoeveelheden pallethoezen tegelijk wilt kopen kan dit nog wel eens makkelijk zijn. Na de aankoop van de pallethoes sturen wij dan een factuur op met een betalingstermijn van 30 dagen 

De hoezen kunnen geproduceerd worden in iedere mogelijke afmetingen, bel of mail ons voor een specifieke afmeting!

Isolatiehoes voor IBC

Veel vloeistoffen die vervoerd worden in IBC's dienen binnen een bepaalde temperatuur range te blijven. Dankzij onze thermische isolatiehoezen gaat dit een stuk gemakkelijker. Onze hoezen zijn verkrijgbaar in de exacte afmeting van een IBC. Bent u van plan om een isolatiehoes voor een IBC te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Pallethoes Kenmerken

Waterbestendig

Temperatuurbeveiliging

Beschermd tijdens laden & lossen

Diefstal beveiligd

Perfect formaat

Sterk reflecterend

Meerdere lagen

Beschermd tegen alle weersomstandigheden


Herbruikbare pallethoes

Onze pallethoes is herbruikbaar. Wel zien wij dat veel van onze klanten geen retoursysteem hebben en hierdoor de pallethoes dus eigenlijk niet hergebruiken. Onze pallethoes is erg stevig en kan dus ook zeker meerdere malen worden hergebruikt. Of u de pallethoes kunt het gebruiken ligt er dus maar net aan of dat in uw proces te realiseren valt.

Thermal Cover

Thermal Cover of Thermo cover is de engelse vertaling van het woord thermohoes. Wanneer u opzoek bent naar een thermohoes kunt u dit dus ook Thermal Cover noemen. Dit betekend dan dus automatisch ook dat alle bovenstaande informatie omtrent de thermohoes ofwel thermische pallethoes ook geld voor de Thermal Cover.

Vraag een offerte aan:

Onze specialisten staan klaar voor u!  binnen 24 uur een antwoord!