Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Zeecontainer Isolatie Liners

Zeecontainer Isolatie Liners

De Cooled Solutions container liner is een totaal isolerende binnenvoering voor een zee container in de afmetingen van een 20ft, 40ft en 45ft container. Zee container isolatie liners zorgen voor voor een meer consistente temperatuur binnen de container. De isolerende werking kan zowel ter preventie van warme als koude temperaturen gebruikt worden. De Zeecontainer liners komen overeen met de binnen afmetingen van de container en zijn gemakkelijk te bevestigen, ook is het mogelijk om specifiek afmetingen op aanvraag te produceren. Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten.

Thermische container isolatie liners

De door Cooled solutions ontwikkelde en geproduceerde container liners worden worden gebruikt voor het isoleren en beschermen van verschillende goederen zoals vis, vlees, chemicaliën, dranken, bio, Pharma en andere temperatuur gevoelige producten.

Container isolatiehoes

Onze containerliners zijn leverbaar in vrijwel iedere afmeting. Onze standaard afmetingen zijn 20DV 20HC 40DV 40HC 45 HC. Om de container zo goed mogelijk te isoleren is het aan te raden om gebruik te maken van een container liner en onderlegger. Wilt u een afwijkende afmeting of heeft u een specifiek vraag over onze container liners neem dat contact op met een van onze specialisten dit kan telefonisch of door een offerte aan te vragen.

Container Isolatie Liner  Kenmerken

Waterbestendig

Temperatuurbeveiliging

 

Beschermd tijdens laden & lossen

Diefstal beveiligd

Perfect formaat

Sterk reflecterend

Meerdere lagen

Beschermd tegen alle weersomstandigheden

Herbruikbare zeecontainer isolatie liners

Onze container liners zijn zijn herbruikbaar, maar vaak hebben onze klanten hier geen retour systeem voor. Dit omdat het kosten inefficiënt is wanneer de container bijvoorbeeld wordt afgezonden naar Azië. Wanneer de container liner niet afgezonden wordt naar een verre bestemming en het gewenst is de container liner te hergebruiken is het belangrijk dat er bij het aan brengen en het verwijden van de liner niet wordt getrokken aan de bevestiging punten en hier zorgvuldig mee omgegaan wordt.

KLANT ERVARINGEN

Goed bedrijf met uitstekende service. Ik was opzoek naar een specifiek product die niet op de website stond en al een tijd naar op zoek was. Ik werd goed geholpen en kreeg mijn spullen snel geleverd. Top!
5/5
Ik ben normaal niet zo van de reviews schrijven, maar wat is dit een top bedrijf! Super leuke jongens en perfect geholpen met ons probleem. Ga zo door!
5/5

Veelgestelde vragen

U kunt u bestelling terugsturen doormiddel het retour formulier in te vullen op onze website hierna ontvangt u automatisch een retour label.
U kunt u bestellen altijd annuleren wanneer deze nog niet verzonden is. Is dit wel het geval kunt u de bestelling retourneren wanneer u de goederen heeft ontvangen.
Wij leveren binnen heel Europa mocht u op een andere plek hierbuiten een levering willen hebben neem dan contact met ons op.
Alle producten die wij online aanbieden worden uit voorraad geleverd binnen 3 werkdagen.
Wanneer u betaling gelukt is wordt hiervan een bevestiging verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.
Ja, je kan je producten altijd goed zijn als deze niet naar behoren zijn of anders zijn dan veronderstelt.
Antwoord

Blog Artikelen

Isolerende pallethoezen, het ideale verpakkingsmateriaal om goederen gekoeld te verzenden

Voor het transport van goederen worden bijna altijd pallets gebruikt. Ook bederfelijke goederen verzendt men over het algemeen met behulp van pallets. Bederfelijke goederen worden tijdens transport blootgesteld aan verschillende factoren, zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid en Uv-straling. Door...

is aan de winkelwagen toegevoegd
Afrekenen
Call Now Button