Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Ice Pack Sheets

Ice Pack Sheets

Cooled Solutions Ice Pack sheets zij van hoge kwaliteit ice matten die gebruikt worden voor het gekoeld houden van uw geconditioneerde zendingen. Onze absorber ijsmatten worden geleverd als losse vellen en op rol, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn en weinig volume innemen. Het laken bestaat uit een superabsorberend granulaat en een waterabsorberende zak. Het moet ongeveer 5-10 minuten in water worden ondergedompeld. Zodra het vel is omgevormd tot een vel gelpacks, is het klaar om ingevroren te worden.

Ice Pack Sheets kopen?

Gemakkelijk online bij Cooled Solutions.

De Ice Pack sheets zijn een nieuw infoverend product en bedacht voor het optimaal koel houden van geconditioneerde producten. De Ice Pack sheets zijn ep maat afscheurbaar en flexibel zo is dit optimaal te gebruikte voor ieder mogelijke toepassing. De cellen absorberen het water, waardoor een kussenmat ontstaat. De koelmat kan al worden ingevroren bij –5 graden Celsius en kan worden ingevroren tot -80. Na het invriezen is de ice pack sheet nogsteets flexibel en klaar om te gebruiken.

Ben je opzoek naar meerdere pallets? Vraag dan een offerte bij ons aan via de website.

Ice Pack Sheets

U heeft verschillende mogelijkheden om producten gekoeld door de lucht te verzenden. Droogijs is een manier om dit te doen. Vanwege ingewikkelde afhandeling en luchtvaartwetgeving kiezen steeds meer klanten voor Ice Packs.

De online voedingsinductie is een snel groeiende markt, de grootste opgaven in deze markt is het op de juiste temperatuur leveren van de goederen, onze IcePack zijn hierin niet weg te denken.

Voor de werking van medicijnen is het extreem belangrijk dat deze op de juiste temperatuur blijven. Op locatie is het gemakkelijk de producten op de juiste temperatuur te houden, tijdens transport is een goed isolerende doos en Ice Pack van belang.

Eigen text of logo toevoegen aan icepacks sheets?

Bij ons is het ook mogelijk om een eigen design geprint te krijgen op jouw icepack. Vaak hergebruikt de eindgebruiker de icepack en zal jouw logo of text dus leiden tot een enorme naamsbekendheid. Wil jij hier meer informatie over ontvangen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

KLANT ERVARINGEN

Goed bedrijf met uitstekende service. Ik was opzoek naar een specifiek product die niet op de website stond en al een tijd naar op zoek was. Ik werd goed geholpen en kreeg mijn spullen snel geleverd. Top!
5/5
Ik ben normaal niet zo van de reviews schrijven, maar wat is dit een top bedrijf! Super leuke jongens en perfect geholpen met ons probleem. Ga zo door!
5/5

BINNEN 2 WERKDAGEN GELEVERD

Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!

PRODUCENT IN NEDERLAND

Al 45 jaar hoogwaardige kwaliteit & snelle service

TELEFONISCHE SUPPORT MA / VR

Telefonische hulp bij vragen of bestelling

Veelgestelde vragen over Ice Pack Sheets

Wanneer u een kleine opslag heeft is dit de optimale oplossing. In 1 doos zitten tot wel 500 stuks, hierdoor kunt u met 1 doos tot wel 500 pakketjes verzenden.
De ijsmatjes leg je in een bak met water en deze moet je een paar minuten laten liggen. De cellen lopen dan vol met water. Wanneer deze cellen helemaal vol zijn kunnen ze in de vriezer gelegd worden.
Ja dit kan, echter is daar wel een minimale bestelling van 1 pallet voor nodig.
De ijsmatjes hebben cellen die zich opvullen met water. Deze cellen zijn ongeveer 7 x 7 cm. De ijsmatjes zijn te bestellen in 2x3 cellen, 2x6 cellen, 4x3 cellen en 4x 6 cellen.
Deze vraag is lastig te beantwoorden, dit hangt namelijk af van de omgevingstemperatuur en het isolerende vermogen van de verpakking. Echter zien wij wel dat wanneer de icepack gebruikt wordt met onze isolatiedozen dat deze tot wel 48 uur bevroren blijft.
+- 5 werkdagen

Blog Artikelen

Isolerende pallethoezen, het ideale verpakkingsmateriaal om goederen gekoeld te verzenden

Voor het transport van goederen worden bijna altijd pallets gebruikt. Ook bederfelijke goederen verzendt men over het algemeen met behulp van pallets. Bederfelijke goederen worden tijdens transport blootgesteld aan verschillende factoren, zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid en Uv-straling. Door...

is aan de winkelwagen toegevoegd
Afrekenen
Call Now Button