• Leveringen binnen 3 werkdagen
  • Klantwaardering van 8,8
  • Producent in Nederland
  • Ruim 45 jaar ervaring
Home » Verzendbeleid

Verzendbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde werkdag te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,95 voor pakketbestellingen

€ 50,00 voor palletzendingen binnen Nederland

€70,00  voor palletzendingen door Europa

 

Levering verloopt via de postbode, pakketbezorger of via onze transportdienst. Over het algemeen zal de aflevering binnen drie werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourbeleid

Indien er producten uit ons standaard assortiment worden besteld kunnen deze tot 14 dagen na levering terug gestuurd worden. Er kan gevraagd worden om een retourzegel en deze sturen wij dan altijd binnen twee werkdagen op. Het openstaande bedrag wordt binnen 30 dagen na ontvangst terug gestort.

 

Indien er producten speciaal op maat gemaakt worden naar de eis van de klanten, dan kunnen deze alleen terug gestuurd worden indien het product kapot is. Voor het terugsturen dient er altijd eerst contact opgenomen te worden met een van onze werknemers. De kosten die gepaard gaan bij het retour zenden nemen wij op ons.