Fraud Blocker
Voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!       Klantwaardering van 8,8       Producent in Nederland       Ruim 45 jaar ervaring

Koelzakken

Koelzakken / Isolatiezakken

De Cooled Solutions isolatiezak zorgt voor optimale isolatie tijdens transport en is leverbaar in verschillende maten en kwaliteiten. Deze koelzak wordt als thermo zak gebruikt voor opslag en transport van geconditioneerde goederen met als doel de producten tegen externe temperaturen te beschermen. De koelzakken hebben naast temperatuur bescherming ook nog een andere functie: als reclame middel. Vanaf grotere aantallen kunnen de zakken bedrukt worden.

Onze Koelzakken zijn in alle afmetingen verkrijgbaar

Koelzakken 4 laags

Isolatiezakken / Koelzakken Toepassingen

De koelzakken zijn ontworpen voor het transporteren van temperatuur gecontroleerde groenten, fruit, vlees, vis, medische, farmaceutische en andere bederfelijke goederen. De koelzakken worden gebruikt in de bevroren (-20C), gekoelde (2-8C) en gecontroleerde omgevingstemperatuur (8-25C). Voor elk van deze temperaturen bestaan er verschillende koelzak. De thermo zak wordt ook wel koelzak, thermobag, coolbag, thermo envelop of isolatiezak genoemd. Onze koelzak is verkrijgbaar in allerlei verschillende afmetingen. De combinatie van noppenfolie gelamineerd met aluminium zorgt voor een optimale isolatie graad. Hierdoor zijn de koelenveloppen erg populair.

Koelzakken bestellen

U kunt de isolatiezakken op verschillende wijzen bestellen. Het is mogelijk om de koelzak via de website te kopen en deze zal dan ook dezelfde dag nog worden verstuurd. Ook kunt u de koelzak kopen door contact met ons op te nemen. Indien u grotere hoeveelheden koelzakken tegelijk wilt kopen kan dit nog wel eens makkelijk zijn. Na de aankoop van de producten sturen wij dan een factuur op met een betalingstermijn van 30 dagen

De zakken kunnen geproduceerd worden in iedere mogelijke afmetingen, bel ons of vraag een offerte aan voor een specifieke afmeting!

Koelzakken Kenmerken

Waterbestendig

Temperatuurbeveiliging

 

Beschermd tijdens laden & lossen

Diefstal beveiligd

Perfect formaat

Sterk reflecterend

Meerdere lagen

Beschermd tegen alle weersomstandigheden

KLANT ERVARINGEN

Goed bedrijf met uitstekende service. Ik was opzoek naar een specifiek product die niet op de website stond en al een tijd naar op zoek was. Ik werd goed geholpen en kreeg mijn spullen snel geleverd. Top!
5/5
Ik ben normaal niet zo van de reviews schrijven, maar wat is dit een top bedrijf! Super leuke jongens en perfect geholpen met ons probleem. Ga zo door!
5/5

Isolatiezak + Standaard doos combinatie

Door onze isolatiezakken in een standaard kartonnen doos te plaatsen ontstaat direct een ‘koelbox’ die uw producten goed gekoeld houdt.

Voordelen van deze combinatie:

  • Ruimtebesparend tov bijvoorbeeld EPS / Piepschuim dozen
  • Eenvoudig te recyclen
  • Kwalitatieve koelcapaciteit

Neem contact met ons op voor de beste combinaties in afmetingen.

Veelgestelde vragen over Koelzakken

Het opruimen van de thermodoos is vrij eenvoudig voor de eindgebruiker. De isolatiezak mag bij het plastic afval. Dit kan omdat er in onze koelzakken minder dan 5% aluminium zit waardoor het gewoon bij u huisafval mag.
Hoelang een product precies gekoeld blijft is lastig te zeggen. Dit komt vooral doordat een aantal variabelen een rol hierbij spelen: Omgevingstemperatuur, transporttijd en de temperatuur waarin het product de verpakking in gaat. Over het algemeen lukt het zeker om uw producten 48 uur gekoeld/ bevroren te houden.
Onze levertijd op koelzakken bedraagt 2-3 werkdagen.

Blog Artikelen

Isolerende pallethoezen, het ideale verpakkingsmateriaal om goederen gekoeld te verzenden

Voor het transport van goederen worden bijna altijd pallets gebruikt. Ook bederfelijke goederen verzendt men over het algemeen met behulp van pallets. Bederfelijke goederen worden tijdens transport blootgesteld aan verschillende factoren, zoals temperatuurverschillen, luchtvochtigheid en Uv-straling. Door...

is aan de winkelwagen toegevoegd
Afrekenen
Call Now Button